Genel Tartışma Platformu - Soru & Cevap
|
07-09-2012, 06:58 PM,
|
|||
|
|||
RE: Sembollerin anlamı.
hiçbirşey kaybetmezsiz yapmazsan,yaparsan ödüllendirilsin.
![]() |
|||
07-09-2012, 07:01 PM,
|
|||
|
|||
RE: Genel Tartışma Platformu - Soru & Cevap
(07-09-2012, 06:50 PM)Briskaian Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ctrl+t ile o mobu işaretleyebilirsin. Hahha ![]() ![]()
Şans mı beni bulamadı yoksa şanssızlık mı beni buldu?
|
|||
07-09-2012, 07:59 PM,
|
|||
|
|||
Asuralar sempatik, onu denesene yahu.. Koca renkli gozlu ufak tefek sempatik bişi yaparsin ^_^
|
|||
07-09-2012, 08:04 PM,
|
|||
|
|||
yaparsan ödüllendiriyorsun bu da yapmazsan bir şeyler kaybedersin anlamına geliyor... Yaratık kesmesek ne olur gibi bir şey bu...
Our Time is Now
|
|||
07-09-2012, 08:18 PM,
|
|||
|
|||
Vista ve özellikle puzzel lar oyunun pvp den sonra en eğlenceli olayı.
![]() - İşler Güçler - |
|||
07-09-2012, 08:54 PM,
(Son Düzenleme: 07-09-2012, 09:58 PM, Düzenleyen: Briskaian.)
|
|||
|
|||
Dediğin gibi çok tatlı bir asura yaptım ama isim arıyorum
![]() Feminen asura isimleri(evet female yaptım ![]() Flamefart gördüm bir yerden ama olmaz şimdi ![]() Edit: hardal koydum adını ve karakteri sildim. Ses ve görüntü bana birini hatırlattı ![]() |
|||
08-09-2012, 12:41 AM,
(Son Düzenleme: 08-09-2012, 12:43 AM, Düzenleyen: Avalon.)
|
|||
|
|||
(07-09-2012, 12:00 PM)DermatoloJik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dungeonlarda herhangi bir mobu seçmemiz için bazı arkadaşlar "press T" yazısı çıkartıyor. Bunu nasıl yapabiliriz bilen var mı? "Ctrl+T" ile bir mobu hedef gösteririsin. Diğer insanlar da "T"ye basarak senin hedeflediğin mobu seçebilir ve ona saldırabilirler. Yine aynı şekilde, başkası "Ctrl+T" yaparak bir mobu hedef gösterirse, sen de "T"ye basarak o mobu seçebilirsin. |
|||
08-09-2012, 05:40 AM,
|
|||
|
|||
Zorla değil oynama o zaman
![]() ![]() |
|||
08-09-2012, 05:51 AM,
|
|||
|
|||
(08-09-2012, 05:25 AM)Evergreen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: skill bar sistemi cidden saçmalık ötesi. dagger&dagger kullanıyorum bıktım aynı skillerden, combolardan. wow gibi geniş bi bar verse keybind'imizi yapsak macromuzu yazsak. bu ne böyle yahu. Sonra durduğumuz yerden bir elimizle kahvemizi içerken diğer elimizle 1-1-1-3-3-7-7-3-1-1-Alt 1-Alt 1-1-1-1-1-1 yapsak... ![]() Biri CM'de ilk Golem'i görüp wow!! yazdı da "Not wow... Guild Wars 2" dedim... ![]()
Our Time is Now
|
|||
08-09-2012, 05:56 AM,
(Son Düzenleme: 08-09-2012, 06:00 AM, Düzenleyen: nogay.)
|
|||
|
|||
(08-09-2012, 05:25 AM)Evergreen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: skill bar sistemi cidden saçmalık ötesi. dagger&dagger kullanıyorum bıktım aynı skillerden, combolardan. wow gibi geniş bi bar verse keybind'imizi yapsak macromuzu yazsak. bu ne böyle yahu. deli bir oneride bulunucam sana şimdi.. Sword/dagger!!! o değilde wow'daki gibi skill cok olsun diyorsunda, wow fan boylarindanim, ayrica gw2 ![]() (08-09-2012, 05:51 AM)Argun Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(08-09-2012, 05:25 AM)Evergreen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: skill bar sistemi cidden saçmalık ötesi. dagger&dagger kullanıyorum bıktım aynı skillerden, combolardan. wow gibi geniş bi bar verse keybind'imizi yapsak macromuzu yazsak. bu ne böyle yahu. WoW'da raid yapiyoruz, tank'imiz maç izliyor bir yandanda.. ts'den dedigi şey, abi arada taunt atiyorum, sonra death strike spam, baktim low hp uyarisi geliyor(addondan) %50 dmg reduce'a basiyorum.. siz takilin ben gol olursa soylerim.. WoW'u birakma sebeplerindendir. |
|||
08-09-2012, 09:11 AM,
|
|||
|
|||
(08-09-2012, 05:25 AM)Evergreen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: skill bar sistemi cidden saçmalık ötesi. dagger&dagger kullanıyorum bıktım aynı skillerden, combolardan. wow gibi geniş bi bar verse keybind'imizi yapsak macromuzu yazsak. bu ne böyle yahu. dagger&dagger oynamaktan bıktıysan, silahını değiştir, bu kadar basit. Ha ondan da bıktıysan, sınıfını değiştir. Ha ondan da bıktıysan, oyunu değiştir. ![]() |
|||
08-09-2012, 10:26 AM,
|
|||
|
|||
@Evergreen
Yeni sınıf ve ırk deneyebilirsin.Daha farklı storyler denemek iyi olabilir.PvP yapıyorsan sınıf yada silah değiştirebilirsin.Farklı trait ve kombo taktikleri deneyebilirsin.Eğer Pve isen oyunun zevkini çıkar.Direk 80 olayım düşüncesine kapılma ![]() ![]()
'' Size yalan söylemek istemiyorum.Günün sonunda ne olacağından emin değilim.Ancak tek birşey söyleyebilirim;günün sonunda ya öleceğiz ya da daha kötüsü... '' -Anonim
![]() |
|||
08-09-2012, 11:50 AM,
|
|||
|
|||
Ben pvpdeki karşıya atma özelliğini hiç beğenmedim ya :/ Ben arkadaşımla giricem şimdi team vs team oyuna, karşı taraf yeniliyor olsa bizim takımdan birini alıp karşıya vericek oyun.Ben ne anladım ki bu işten arkadaşla oynayamıcaz mı biz ?
![]() ![]() |
|||
08-09-2012, 11:59 AM,
|
|||
|
|||
Yeniliyor diye karşı takıma atmıyor. sizin takım 9 kişi karşı takım 6 kişi ise takımları eşitleme için atıyor. zaten direkde atmıyor soruyor sana gönüllü olarak karşıya geçmek istermisin diye. kimse gönüllü olmuyorsa birinizi atıcak random.
Questions of Heaven ![]() ![]() I'm not Giving up , I'm just Giving in. |
|||
08-09-2012, 12:02 PM,
|
|||
|
|||
her neyse atıyor ya
![]() |
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »