Guild Wars 2 - Sıkça Sorulan Sorular
|
01-06-2011, 12:28 AM,
|
|||
|
|||
RE: Guild Wars 2 - Sıkça Sorulan Sorular
Videoların birçoğunu izlemiştim zaten. Amacım emin olmaktı, şimdi eminim ve içim rahatladı bu konuda. Böyle bir sistemle ilk kez karşılaşıyorum ve bu beni oyuna şimdiden aşık ediyor. Teşekkür ettim.
Gandara
|
|||
14-06-2011, 03:09 AM,
(Son Düzenleme: 14-06-2011, 03:12 AM, Düzenleyen: EmreLS.)
|
|||
|
|||
bir sorum olacak guild wars 2 yi satın almayı dusunuyorum bu oyunu oynamak ıcın guild wars 1 e ıhtıyacım olacakmı ?
|
|||
14-06-2011, 03:27 AM,
|
|||
|
|||
GW1'e ihtiyacın yok, GW1 olmadan da GW2 oynayabilirsin. GW1'i oynamış olmanın tek avantajı, orada yaptığın achievement'lerin sana GW2'de ekstra pet / minipet / silah tarzı şeyler verecek olması.
|
|||
14-06-2011, 03:48 AM,
|
|||
|
|||
tesekkurler bılgı ıcın
|
|||
02-07-2011, 04:48 AM,
|
|||
|
|||
Selam arkadaslar hali hazırda wow oynuyorum ve tam olarak bana uygun bir oyun aramaktayım. En son allodstr ve rifti denedim.Bir rift forumuna yazdıgım yazıyı sizinlede paylaşacağım. Guild Wars 2 bu konuda benim beklentilerimi karşılarmı sizce diye bir sormak istedim.Eğer karşılarsa 1 i alıp 2 cıkana kadar oyunu cozmek istiyorum.
'' Merhaba 6-7 sene kadar knight oynamış ve bıraktıktan sonra bir cok oyun denemis biri olarak 3 senedir wow oynuyorum fakat PWE beni bayıyor bi yerden sonra WoW un pvp'sinede bir türlü ısınamıyorum DOTA tarzı arena modeli güzel olsada '' PVP icin farklı PWE icin farklı item kasılması '' bosa ugras dıye dusunuyorum Kendimi tam olarak PVP ye veremiyorum. CZ nin zevkinide hiç bir oyunda bulamadım. 3 Gündür RİFT i inceliyorum ki çıkardığım sonuç WoW un grafikleri değiştirilmiş Class sistemi ile biraz oynanmış bir kopyası. Kısayol tuşlarından başlayarak hemen her detayın aynı olması, WoW daki assasin ile rift deki asasinin görünmez haldeyken kullandıkları skiller bile aynı sadece isim ve ikon değiştirmiş(sap=incapasitate , ambush=assasinate). Açıkçası hali hazırda wowda 85 bir rogue'a sahibim RİFT oynamak icin kendime sebep bulmaya çalışıyorum aralarındaki farklılıkları bilhassa pvp yönünden anlatırsanız çok sevinirim. PVP dediğin oyunun ana amacı olmalı bence oyundaki coğunluk PVP icerisinde olmalı Raide girme sevdası yerine herkesin PVP alanında birbirine saldırdığı bir oyun istiyorum. 5v5 yerine yüzlerce kişinin istediği zaman pvp alanına girip savaşın heycanına katıldığı 7/24 savaşılabilinen bir sistem ve oyuncuları pvpye cekecek rank sistemleri,popülarite ve ödüller vb. Wow a başlama sebeplerimden biri World pvp, karakterimi geliştirdikten sonra arkadaşlarımla birlikte diğer köyleri kasabaları istediğim zaman basabileceğim fikri çok eğlenceli gelmişti bana,düşünsenize 25'lik partyler oluşturup milletin köyünü talan etmek ne kadar eğlenceli olur. Kimsenin bu durumla ilgilenmediğini görünce bende herkes gibi DPS meterdeki artıştan sevinmek zorunda kaldım. O devasa haritada yeteri kadar nufüsun bulunmaması sebebiyle Lvl kasarken en fazla 15-20 düşmanla karşılaşmışımdır. Rift PVP mi yoksa PWE ağırlıklı bir oyunmu yani birleşip açılan delikleri mi kapatmaya çalışıcaz yoksa defiantslara nasıl hükmederizin peşinde mi koşucaz. Bana biraz bilgi verirseniz sevinirim iyi oyunlar. '' Oyun mantığımı anlamışsınızdır. Bugün biraz GW 1 ve 2 ile videolar izledim forumları okudum hatta 1 i indirip deneme sürümünü denedim. Grafikler ve hareketler knight online izlenimleri uyandırdı bende yani WoW kadar başarılı bir karakter yönetimi ve görünümü yok ama genel pvp odaklı bir oyun gibi gözüküyor. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.. ![]() |
|||
02-07-2011, 09:01 AM,
(Son Düzenleme: 02-07-2011, 12:56 PM, Düzenleyen: Spin.)
|
|||
|
|||
GW1 kesinlikle wow ile karsilastirmamak lazim. wow ne kadar pve tabanli ise GWde ayni sekilde pvp tabanli bir oyun. Yazinda 7/24 pvp yapip rank vs. yapmak istedigini yazmissin sadece pvp karakter acarak oyuna dahil olabilirsin. Bunun yaninda pvp yapan insanlarin sayisi oldukca fazla. Oyun icinde de durum su sekilde hangi karakteri oynarsan oyna cevre ile etkilesimde bulunmali ve takiminla beraber hareket etmelisin. Bunun yaninda belirli bir party veya cooldown beklemeden devamli pvp arenalara girip diledigin gibi eglenebilirsin. Bunu yapman icin belirli bir lvl veya item setin olmasina gerek yok tek onemli nokta kullandigin skiller ve senin kabiliyetin. Yuzlerce farkli skill ile bir o kadar build var ben 4 senedir oynuyorum pvp sinden sikilmadim usanmadim ama su var oyun mekaniznasi KO veya WOW gibi degil onada alismak cok zor degil.
GW 2 de citayi cok yukselttiler dynamic eventlar WvW PvP gibi bir sistem getirdiler ki buda kisaca cevre ile cok fazla etkilesimde olacagız anlamina geliyor. Konu hakkinda ilgili bolumleri okumani tavsiye ederim.
Hiçbir şey şans eseri olmaz. Her şeyin bir nedeni vardır. Beynin nedeni bilmeyebilir. Beyinin asla anlamayabilir. Ancak kalbin bilir. Kalbin daima bilir.
|
|||
02-07-2011, 12:28 PM,
|
|||
|
|||
(02-07-2011, 04:48 AM)mchi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: '' Merhaba 6-7 sene kadar knight oynamış ve bıraktıktan sonra bir cok oyun denemis biri olarak 3 senedir wow oynuyorum fakat PWE beni bayıyor bi yerden sonra WoW un pvp'sinede bir türlü ısınamıyorum DOTA tarzı arena modeli güzel olsada '' PVP icin farklı PWE icin farklı item kasılması '' bosa ugras dıye dusunuyorum Kendimi tam olarak PVP ye veremiyorum.Aslında şurayı okuduktan sonra gerisini okumama gerek bile yoktu. Evet, GW2 senin istediğin gibi bir oyun olacak. Hatta öyleki sadece pvp için ayrı item kasmamakla kalmayıp, istersen PvP için level bile kasmayabileceksin.
What doesn't kill you, makes you smaller. - Mario
|
|||
06-07-2011, 01:05 PM,
|
|||
|
|||
Ben guildlara ait şehir istiyorum conan misali az sayıda bulunan kaleler için kuşatma yapmak istiyorum. var mı?
![]() |
|||
11-07-2011, 10:57 PM,
|
|||
|
|||
ya birde commando videosu çıktı commando damı çıkcak birde oyunun fiyatı belli oldumu??
|
|||
11-07-2011, 10:59 PM,
|
|||
|
|||
RE: Guild Wars 2 - Sıkça Sorulan Sorular | |||
11-07-2011, 11:16 PM,
|
|||
|
|||
(11-07-2011, 10:59 PM)Semkan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(11-07-2011, 10:57 PM)BloodandWar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ya birde commando videosu çıktı commando damı çıkcak birde oyunun fiyatı belli oldumu?? saol ![]() |
|||
12-07-2011, 10:04 AM,
|
|||
|
|||
(06-07-2011, 01:05 PM)KillMore Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben guildlara ait şehir istiyorum conan misali az sayıda bulunan kaleler için kuşatma yapmak istiyorum. var mı? World vs. World PvP'de stratejik noktalar veya kaleler guildler tarafından ele geçirilebilecek diye hatırlıyorum. Yanlışsa düzeltin lütfen ![]() ![]() |
|||
13-07-2011, 01:15 PM,
|
|||
|
|||
son sınıf hala açıklanmadı, sylvari ırkı da bekliyor. daha bayağı bekleyeceğiz sanırım.
geçen haftalarda dungeonları açıkladılar. oyunda raid olacak mı peki? 20 kişi raide gitmeyi çok isterdim. |
|||
13-07-2011, 01:30 PM,
|
|||
|
|||
Ben de isterim, o konuda da bilgi açıklanmadı sanırım henüz. Ama outdoor event'lerin çok sayıda oyuncuya destek vereceğini hesaba katarsak, onlar da raid havasında olur heralde.
|
|||
13-07-2011, 01:48 PM,
|
|||
|
|||
alph PvP'den başını kaldırıp Raid girebilecekse, 20 kişiyi topladık mı başlasın eğlence!
![]() ![]() |
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi