Guild Wars 2 - Sıkça Sorulan Sorular
|
13-07-2011, 02:35 PM,
|
|||
|
|||
RE: Guild Wars 2 - Sıkça Sorulan Sorular
Ben açıkça söyleyim, GW2'deki tek amacım pvp yapmak olacak
![]() |
|||
13-07-2011, 02:58 PM,
|
|||
|
|||
World PvP'si yeter
![]() |
|||
13-07-2011, 05:19 PM,
|
|||
|
|||
(13-07-2011, 02:35 PM)alph Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben açıkça söyleyim, GW2'deki tek amacım pvp yapmak olacak alph'in bu sözünü sitenin görünür bir yerinde tutucam. Ya da ofisimde masanın üstüne yapıştırıcam falan. Buraya yazmış olayım, GW2 çıktıktan 15 gün sonra tekrar bu mesajı bulup çıkarıcam ve alph arkadaşımızın ne biçim bir PvE nerd'ü olduğunu göreceksiniz.
Less QQ, More Phew Phew.
|
|||
13-07-2011, 06:18 PM,
|
|||
|
|||
Oyun çıktıktan 15 gün sonra GW2 oynuyor olursam, merak etme PvP yapıyor olacağım
![]() |
|||
13-07-2011, 11:35 PM,
|
|||
|
|||
Ben PVP progress yapıcam nedeni belli seviyorum ve PVE'ye ayıracak zamanım yok malesef (çok mu egoist oldu lan)...
Hiçbir şey şans eseri olmaz. Her şeyin bir nedeni vardır. Beynin nedeni bilmeyebilir. Beyinin asla anlamayabilir. Ancak kalbin bilir. Kalbin daima bilir.
|
|||
14-07-2011, 12:22 AM,
|
|||
|
|||
(13-07-2011, 06:18 PM)alph Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Oyun çıktıktan 15 gün sonra GW2 oynuyor olursam, merak etme PvP yapıyor olacağım Sen kıbleyi şaşmışsın.
Less QQ, More Phew Phew.
|
|||
26-03-2012, 10:47 PM,
|
|||
|
|||
Benim nacizhane bi sorum olacak ben yıllardır online oyunlarda kendini kaybetmiş birisi olarak ultima online ile başlayıp sayısız oyun deneyimi yaşadım şuan wow dayım bu oyunun 1.sindede bulundum ama açıkcası pek sarmadı sebebide şudur ki lvl 20 de kaldık item için uğraşsam sadece şekli değişiyor bana göre değil ben dış görünüşten çok icraata bakarım sorum şudur ki gw 2 dede yine 1 deki gibi sadece itemlerin şekillerini değiştirmek için mi oynıcaz yoksa wow daki gibi ilvl tarzı bossdan veya eventtan veya pvpden honordan herkesinde kolay kolay elde edemeyeceği özelliklerde itemlere hak eden mi ulaşabilecek yoksa sadece şekillermi değişecek onu merak ediyorum ilginizden dolayı teşekkürler bu soru benim oyunu alıp almama konusundaki bir çizgi sorusudur
![]() |
|||
26-03-2012, 10:52 PM,
|
|||
|
|||
biyerde yazmıştım galiba nerde yazdım hatırlamıyorumda şöyle söliyeyim @Legend item olayını eğer ben yanlış anlamadıysam* dediğin gibi olacak ve Kesinlikle wow'daki gibi ilevel olayı falanda olmayacak level 80 itemlarının hepsinin statı aynı yani ama pve ve pvp de edindiklerin yada sarı isimlerle gördüğüm (daha kaliteli oluyor heralde wowdaki epic olabilir) stat değerleri aynı olacak. PvE de gene görünüme kasılcak.
Ayrıca oyunda item, karakter gelişimi çok efektif bir şekilde hissedilemiyor özellikle sidekick nedeniyle. ![]() |
|||
29-03-2012, 10:47 PM,
|
|||
|
|||
çıksında başlayalım bari pvp yapalım biraz dünyayla
![]() |
|||
20-04-2012, 12:08 AM,
|
|||
|
|||
Teşekkürler bilgilendirme için
|
|||
20-04-2012, 05:20 AM,
|
|||
|
|||
gw1 oynamamış biri olarak 2 yi bekleyenlerden biriyim.Fakat kafama birkaç şey takıldı.Birincisi, pvp yapicaz diyen arkadaşlar kimle pvp yapicak level kastiğı arkadaşlariylami çünkü çoğu oyunda 2 taraf oluyor alliance horde gibi bu oyunda öyle ayırım yok diyorlar.İkinci sorumda open world pvp yokmu? (Yani küçük bir harita, sayı sınırlaması ve zaman sınırlaması olan savaşlardan bahsetmiyorum bayrak savaşı gibi)
|
|||
20-04-2012, 05:41 AM,
|
|||
|
|||
(20-04-2012, 05:20 AM)takatonia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: gw1 oynamamış biri olarak 2 yi bekleyenlerden biriyim.Fakat kafama birkaç şey takıldı.Birincisi, pvp yapicaz diyen arkadaşlar kimle pvp yapicak level kastiğı arkadaşlariylami çünkü çoğu oyunda 2 taraf oluyor alliance horde gibi bu oyunda öyle ayırım yok diyorlar.İkinci sorumda open world pvp yokmu? (Yani küçük bir harita, sayı sınırlaması ve zaman sınırlaması olan savaşlardan bahsetmiyorum bayrak savaşı gibi) Evet bu konuda bir açıklık getirilse güzel olacak ya da ben bilmiyorum şahsen. PvP yaptığımız kişiler kendi arkadaşlarımız olacak yine öyle mi? Diğer oyunlarda iki farklı çatı altında birleşen kişiler karşılaşıyor. (Knight Online Human-Orc, Allods Online İttifak-İmparatorluk gibi) Burada sistem nasıl acaba? |
|||
20-04-2012, 02:09 PM,
|
|||
|
|||
Burda 2 taraf yok
-WvWvW de serverlar kapışıyo olucak/open world pvp -Bide arenalar olucak tahminimce random kişilerle karşılaşırsınız ama yine serverlar arası yaparlar gibime geliyo çokta fikrim yok oyun henüz çıkmadığı için |
|||
20-04-2012, 02:14 PM,
|
|||
|
|||
(20-04-2012, 05:20 AM)takatonia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: gw1 oynamamış biri olarak 2 yi bekleyenlerden biriyim.Fakat kafama birkaç şey takıldı.Birincisi, pvp yapicaz diyen arkadaşlar kimle pvp yapicak level kastiğı arkadaşlariylami çünkü çoğu oyunda 2 taraf oluyor alliance horde gibi bu oyunda öyle ayırım yok diyorlar.İkinci sorumda open world pvp yokmu? (Yani küçük bir harita, sayı sınırlaması ve zaman sınırlaması olan savaşlardan bahsetmiyorum bayrak savaşı gibi) Oyunda (arkadaş listemiz)friend list'imiz var. Açıyorsun onu PVP karakterin ile partini oluşturuyorsun. Join queue. 5v5 maç hazır. ![]() Ally & Horde olmasa da, competitive PVP için böyle bir şeye ihtiyaç yok zaten. WvW için de gerek yok. Server vs Server dediğimiz WvW'de 3 adet farklı server karşılıklı oynuyorlar. Renkler ile ayrılıyorlar.
“It is not title that honour men, it is the men that honour title.”
|
|||
20-04-2012, 02:36 PM,
|
|||
|
|||
Şu iki konuyu inceleyebilrisiniz arkadaşlar;
http://www.guildwars2tr.com/forum/showth...hp?tid=625 http://www.guildwars2tr.com/forum/showth...hp?tid=335 Xfire:okanokan
![]() |
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi