Guild Wars 2'yi Yeni Alacaklara Öneri
|
20-09-2013, 08:34 PM,
(Son Düzenleme: 14-12-2013, 03:36 PM, Düzenleyen: Spin.)
|
|||
|
|||
![]()
Guild Wars 2'yi henüz almamış arkadaşların açtığı çok konu oluyor son zamanlarda. Özellikle Türkiye'de oyunun kutulu versiyonunun stoklarının tükenmesi ile birlikte gerek Facebook sayfamızdan gerekse buradan çok soruluyor tekrar tekrar "nasıl, nereden, hangi versiyonu alalım" şeklinde sorular.
Hangi versiyon sorusuna cevap: Heroic Edition'ı alın arkadaşlar. Deluxe edition ile ekstra olarak edineceğiniz şeyler aradaki fiyat farkı olan 20$'a pek değecek şeyler değil, özellikle oyunun şu anki halinde oyun tecrübenize çok bir katkısı olacak getirileri yok Deluxe versiyonun. Nereden ve nasıl alalım kısmına gelirsek; uzun süredir forumu takip eden arkadaşlar hatırlayacaklardır, oyunun yeni çıkıyor olduğu dönemde D&R ve Orka'yı tavsiye ediyorduk uygun satın alabileceğiniz mecralar olarak. D&R'da stokların tükenmiş olması ve Orka'nın artık görünüşe göre aktif olarak fiyatlarını güncellemiyor oluşuna binaen şu an oraları tavsiye edemiyoruz. Velhasıl, bu başlığın altına oyunu yeni alacak kişilere yardımcı olması açısından tavsiye edebileceğiniz ve iyi bir satınalma deneyimi yaşadığınız siteleri/satış noktalarını yazıp gerekli link ve kısa bilgiyi verebilirsiniz. İlk 2 tanesini ben vereyim: 1-) ArenaNet - Guild Wars 2'nin resmi dijital satış sitesi. 2-) Green Man Gaming - Sağlam hizmeti olan bir dijital satış kanalıdır.
Less QQ, More Phew Phew.
|
|||
21-09-2013, 08:46 AM,
|
|||
|
|||
RE: Guild Wars 2'yi Yeni Alacaklara Öneri
Başlamayı düşünenlere güzel bir yazı olmuş , şöyle görünen bir yerde olsa güzel olur aslında bu.
|
|||
29-10-2013, 07:01 PM,
|
|||
|
|||
Kutulu ürün bulabileceğimiz bir mecra biliyor musunuz?
|
|||
29-10-2013, 07:57 PM,
|
|||
|
|||
gw2'ye yeniden başlamayı düşünüyorum. yeni alacak varsa beraber başlayabiliriz. tek başına sıkıcı bir oyun...
|
|||
29-10-2013, 09:41 PM,
(Son Düzenleme: 29-10-2013, 09:42 PM, Düzenleyen: anilatilla.)
|
|||
|
|||
Biz başlıcaz arkadaşlarla ama kutulu ürün bulamıyoruz piyasada
![]() |
|||
29-10-2013, 10:28 PM,
|
|||
|
|||
kutulu olması şart mı? yani kredi kartı yok gibi bir durum mu var?
|
|||
29-10-2013, 11:07 PM,
|
|||
|
|||
Arkadaşlar yukarıdaki sitelerden kredi kartı ile satın aldığınızda e-mail adresinize CD-KEY'in ta kendisi geliyor. Kutulu versiyonu şuan piyasada yok. Gelecek mi onuda bilmiyorum.
Far over the misty mountains cold, To dungeons deep and caverns old.
We must away ere break of day, To find our long forgotten gold. The pines were roaring on the height, The winds were moaning in the night. The fire was red, it flaming spread, The trees like torches blazed with light. |
|||
30-10-2013, 03:30 AM,
|
|||
|
|||
Kutulu versiyonunda da sürüm eski olduğu için baya bir uzun patch atıyor ama arşivciler için birşey diyemem...
Dünyada akla değer veren yok madem
Aklı az olanın parası çok madem Getir şu şarabı alsın aklımızı Belki böyle beğenir bizi elalem... Ömer Hayyam |
|||
30-10-2013, 05:43 AM,
|
|||
|
|||
Kredi kartı var ama arkadaşın dediği gibi diğer arkadaşlarım kutulu istiyorlar. Neyse peki bu sitelerden herhangi birinde taksit yapma imkanımız var mı?
|
|||
30-10-2013, 05:24 PM,
|
|||
|
|||
eğer ttnetliysen playstore'da internet faturana 12 taksit yapıyorlar.
|
|||
31-10-2013, 12:10 AM,
|
|||
|
|||
RE: Guild Wars 2'yi Yeni Alacaklara Öneri | |||
31-10-2013, 12:13 AM,
|
|||
|
|||
Al işte gittigidiyordan taksitle rahat rahat bu kadar kasmaya gerek yok.Her yerde bulabileceğin bir oyun sonuçta.
http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-...u-95898620 |
|||
31-10-2013, 01:24 AM,
|
|||
|
|||
Yukarıda verdiğim linklerden 2 ve 3 numaralı olanlarda fiyat daha uygun.
Less QQ, More Phew Phew.
|
|||
02-11-2013, 12:43 AM,
|
|||
|
|||
Alıp başlayan oldu mu ben kart ile aldım fakat oynayacak guild bulamıyorum oynayan varsa iletişim kurabilirse sevinirim.
pm bekliyorum |
|||
06-11-2013, 01:25 AM,
|
|||
|
|||
Valla arkadaşlar ben gittigidiyordan http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-...u-95898620 84,09 TL peşin fiyatına kredi kartına 6 taksitle aldım. 1 dakika içinde verdiler cd keyimi şuan indiriyorum. 3 kişi aldık yarın başlayacağız inşallah.
|
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi