Guild Wars 2'yi Yeni Alacaklara Öneri
|
08-12-2013, 12:08 PM,
|
|||
|
|||
RE: Guild Wars 2'yi Yeni Alacaklara Öneri
D&R'ın yenilerini getirmemesi kötü oldu benim gibi kredi kartı kullanamayanlar için iyi olacaktı. Stoklarını güncellerler mi yoksa gidip sipariş üzerine getirttirebiliyor muyuz ?
|
|||
24-02-2014, 11:41 PM,
|
|||
|
|||
ben hemen orjinal sitesinden aldım indirmeye başladım oyun acaba 20 gb falan mı?
|
|||
25-02-2014, 12:54 PM,
|
|||
|
|||
benim klasörde kuruu hali 17.8 gb şuan
|
|||
25-02-2014, 01:24 PM,
|
|||
|
|||
Alın
![]() |
|||
26-02-2014, 12:54 PM,
(Son Düzenleme: 26-02-2014, 12:54 PM, Düzenleyen: Elenaina.)
|
|||
|
|||
Arkadaşlar bunun yeri burasımı allah aşkına, kaldırıyorum postları...
Far over the misty mountains cold, To dungeons deep and caverns old.
We must away ere break of day, To find our long forgotten gold. The pines were roaring on the height, The winds were moaning in the night. The fire was red, it flaming spread, The trees like torches blazed with light. |
|||
26-04-2014, 05:24 AM,
|
|||
|
|||
merhaba arkadaşlar.. gw2 yi bende satın aldım. tabi öncesinde oyun hakkında yaptığım araştırmaların büyük çoğunluğu bu forumun konularına borçluyum desem yalan olmaz. =) bir öneri de ben yazayım istedim burdan.. allkeyshop bu sitede istediğiniz oyunu(oyunları) aratabilirsiniz.. güzel yanı EU/US kaynaklı CDKEY sitelerinin bir listesi karşınıza çıkıyor ve en uygun fiyattan artana doğru sıralıyor.. böylece hem cebinize en uygun olanını hemde kullanıcı yorumalarını inceleyerek seçeceğiniz siteninin ne kadar hızlı olduğu online yardımlarının ne kadar başarılı olduğunu görebilirsiniz.. iyi forumlar herkese =)
|
|||
08-06-2014, 05:09 PM,
|
|||
|
|||
oyun içinde dunya degiştirmemim bir yolu var mi ? yeni oyuncuyum
![]() |
|||
08-06-2014, 06:06 PM,
|
|||
|
|||
Belirli bir gem miktarıyla veya oyun içindeki bütün karakterlerini silerek dünya değiştirebilirsin de yeri burası değil :V
![]() Bir yer var savaşla katliam arasında, içimizdeki şeytanların gezindiği. |
|||
08-06-2014, 06:10 PM,
(Son Düzenleme: 08-06-2014, 06:12 PM, Düzenleyen: Avalon.)
|
|||
|
|||
RE: Guild Wars 2'yi Yeni Alacaklara Öneri | |||
26-06-2014, 01:57 PM,
|
|||
|
|||
Arkadaşlar oyunu uzun süredir bekliyorum indirime girmesini bugün bir baktım Heroic 24 / Digital 34$ dolmuş, sanırım Heroic editionu öneriyorsunuz bu fiyata almalımıyım? Oyun oynanıyor değilmi serverler doludur?
|
|||
26-06-2014, 03:35 PM,
|
|||
|
|||
Fevkalade Bir Kalabalık Mevcuttur Oyunda Oldukça Eğlenceli Ve Hiç Boş Kalmıyorsunuz
Serverlar Tamamiyle Tıklım Tıklım Doludur Server Seçiminize Dikkat Etmenizi Öneririm Yalnız İyi Forumlar Never Scared |
|||
26-06-2014, 04:53 PM,
|
|||
|
|||
(26-06-2014, 03:35 PM)Neva Never Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fevkalade Bir Kalabalık Mevcuttur Oyunda Oldukça Eğlenceli Ve Hiç Boş Kalmıyorsunuz İlgilendiğiniz için teşekkürederim, peki önce satın alıp sonra üye oluyoruz değilmi? |
|||
26-06-2014, 06:08 PM,
|
|||
|
|||
Rica Ederim Öncelikle Satın Alıyorsunuz Cd Keyiniz İle Üyelik Alıyorsunuz Daha Sonra Download Kısmından Oyunu Bilgisayarınıza İndirip Oynayabilirsiniz
İyi Forumlar Never Scared |
|||
26-06-2014, 07:19 PM,
|
|||
|
|||
(26-06-2014, 01:57 PM)Revue Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar oyunu uzun süredir bekliyorum indirime girmesini bugün bir baktım Heroic 24 / Digital 34$ dolmuş, sanırım Heroic editionu öneriyorsunuz bu fiyata almalımıyım? Oyun oynanıyor değilmi serverler doludur? Şuanda %50 indirim var ayın 29'una kadar.
-+"Bilgiye sahip olarak doğmuş birisi değilim. Öğretmeyi seviyorum ve öğrenmeye çalışıyorum." - K'ung Fu-tzu
-+“Bize aslında kim olduğumuzu gösteren şey, yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir.” - Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore |
|||
29-06-2014, 07:19 PM,
|
|||
|
|||
Almamak için çok kıvrandım ama indirimide kaçırmamak namına dayanamadım aldım, Hangi server'da başlamamı önerirsiniz. Oyun içinde beni bilgilendirecek birilerini bulabilirmiyim aktif Türk guildiniz bulunuyormu. Teşekkürler.
|
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi