Guild Wars 2'yi Yeni Alacaklara Öneri
|
29-06-2014, 07:30 PM,
|
|||
|
|||
RE: Guild Wars 2'yi Yeni Alacaklara Öneri
(29-06-2014, 07:19 PM)Revue Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Almamak için çok kıvrandım ama indirimide kaçırmamak namına dayanamadım aldım, Hangi server'da başlamamı önerirsiniz. Oyun içinde beni bilgilendirecek birilerini bulabilirmiyim aktif Türk guildiniz bulunuyormu. Teşekkürler. Türkler gandarada genelde ben sfr de oynuyorum wvw si çok eğlenceli geciyor gandarada oynamadığım için bir şey diyemicem. |
|||
29-06-2014, 07:50 PM,
|
|||
|
|||
(29-06-2014, 07:30 PM)Obilux Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-06-2014, 07:19 PM)Revue Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Almamak için çok kıvrandım ama indirimide kaçırmamak namına dayanamadım aldım, Hangi server'da başlamamı önerirsiniz. Oyun içinde beni bilgilendirecek birilerini bulabilirmiyim aktif Türk guildiniz bulunuyormu. Teşekkürler. Ben gandaradayım ama SFR daha zevkli EB için 3 gün sıra beklemiyorsan hala.
Error 404 Brain Not Found!!
|
|||
29-06-2014, 09:11 PM,
|
|||
|
|||
(29-06-2014, 07:50 PM)Muslumgursex Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-06-2014, 07:30 PM)Obilux Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Türkler gandarada genelde ben sfr de oynuyorum wvw si çok eğlenceli geciyor gandarada oynamadığım için bir şey diyemicem. Sıra olayı var hala az once 37 kisi sıra bekliyordu genelde saat 7 den sonra oluyor bu gun eotm cok kotuydu baseden cikamadik. |
|||
29-06-2014, 11:00 PM,
|
|||
|
|||
Aarkadaşlar "Seafarers Rest" değilmi bu "SFR" dediğiniz?
|
|||
29-06-2014, 11:03 PM,
|
|||
|
|||
RE: Guild Wars 2'yi Yeni Alacaklara Öneri | |||
02-07-2014, 02:38 AM,
(Son Düzenleme: 02-07-2014, 03:06 AM, Düzenleyen: Revue.)
|
|||
|
|||
Oyun içerisinde yokmu bana yardımcı olabilecek birileri veya beraber takılabileceğim oyuncular, hiç sevmiyorum mmorpg oyunlarında yalniz takılmayı. pek uzun soluklu olmuyor böyle.
Server; SFR Nick; Noitu |
|||
07-01-2015, 11:57 PM,
|
|||
|
|||
2-) Green Man Gaming - Sağlam hizmeti olan bir dijital satış kanalıdır.
Green Man Gaming aklını kaybetmiş herhalde DIGITAL DELUXE EDITION'u 100 dolara satıyor. Şaka yapıyorlar herhalde 10 dolar DIGITAL HEROIC EDITION den ındırmışler 30 dolar Deluxe ye koymuşlar |
|||
25-01-2015, 10:01 PM,
|
|||
|
|||
Merhaba arkadaşlar. Bende bugün aldım oyunu indirimden. Uzun zamandır aklımdaydı. Yalnız daha yüklemedim şehir dışında Olduğum için. Aldığımda sayfada bir KEY gösterdi ve digital delexu edition yazıyordu. Şimdi benim aldığım paket hangisi? Bu haftasonu indiriminden aldım. Bir de kaç gb indirmem Lazım. Malum adil kota Uygulaması var güzel türkiyemde!
|
|||
28-02-2015, 12:32 PM,
|
|||
|
|||
Bende yeni alan birisi olarak başımdan geçeni anlatıyım.
Oyunu gw2nin sitesinden almadım.Gittigidiyor üzerinden trdeki güvenilir bir oyun sitesinden aldım. 2 gün oyunu oynadım 3.gün ban yedim seri nonuz hileli diye. Oyunu aldığım yer ile görüştüm, onlarda sinirlendi ellerinde oyuna ait faturalar var ama gw2 bu serinoyu hileli diye kapatıyor, benim sitemden al diyor. Neyse oyunu aldığım yer sorunu halletti gw yönetimiyle. Jest olarakta digital deluxe versiyonunu hediye ettiler. Gw2de neyin kafasında anlamıyorum kendi sattığı faturalı keyleri, hileli seri no diye kapatıyor.İşin arkasından gitmesen parana yazık cevap bile vermiyorlar. |
|||
28-02-2015, 10:40 PM,
|
|||
|
|||
99% ihtimal Gittigidiyor'dan oyunu aldığın adamların hatası.
Less QQ, More Phew Phew.
|
|||
28-02-2015, 10:46 PM,
|
|||
|
|||
Anet'le alakası yok o durumun. Fatura filan diye aklı sıra bahane uydurup Anet'e atmaya çalışmış suçu. O keyler sahte değil. Ancak fişli keyler. Yani usülsüz yollarla elde edilip Anet'in takibinde olan keyler. Sen bu keyi aktif ettiğin an Anet fark edip banlıyor. Aynı şey Blizzard'la başıma geldi benim prepaid aldımda. Ya resmi satıcılardan alın oyunu alacaksanız yada oyunun kendi sitesinden eğer böyle sorunlar yaşamak istemiyorsanız.
|
|||
28-02-2015, 11:28 PM,
(Son Düzenleme: 28-02-2015, 11:30 PM, Düzenleyen: Rhagear.)
|
|||
|
|||
Yazdığımı okumadınız heralde ?
Kapattıkları hesabı geri açtılar satıcı firma iletişime geçtikten sonra. Gw2nin bana supporttan verdiği bilğide hesap açılmayacak demişlerdi. |
|||
23-06-2015, 01:45 PM,
|
|||
|
|||
Merhaba arkadaslar.Bende oyunu yenı aldım . gandarada 1 car actım fakat yenı oldugum ıcın olayları cozemıyorum ve gorevlere gıderken oluyorum halıyle =) eger varsa yardımcı olabılecek bırılerı cok sevınırım .Herkeze ıyı oyunlar , iyi forumlar. Pumkiki.6518
|
|||
02-07-2015, 07:40 PM,
|
|||
|
|||
Bende gitti gidiyordan almayı düşünüyorum 30 TL falan fiyat fark ediyor.
|
|||
03-07-2015, 12:16 PM,
|
|||
|
|||
ben oyunu yaklaşık 1 ay önce aldım galiba yeni ek paketi alırsam eski aldıgım oyun iade mi olucak?
|
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi