Guild Wars 2'deki Yenilikler Listesi
|
25-05-2012, 05:27 AM,
|
|||
|
|||
RE: Guild Wars 2'deki Yenilikler Listesi
grind yaparak lvl kasmanın olmayışı gerçekten güzel. 10-11 lvl arasında 5k xp ihtiyacınız varken her mob öldürdüğünüzde size 10-15 arası xp geliyor
![]() arena mantığını mmo dünyasına getiren oyun gw1 diye biliyorum gw1 pvp tabanlı bir oyundu ve mmo dünyasındaki en iyi pvp ye sahipti anet pvp yi iyi biliyor gw2 deki pvp den yana bir endişem yok. kısıtlı skill insanların gözünü korkutuyor ama gw2 deki skill kombinasyon mekaniğinin varlığını unutuyorlar herhalde. gw1 den biliyorum, bir oyuncuya hep yeniliyorsanız gidip skillerinizi değiştiriyorsunuz ve o adamı artık yenebiliyorsunuz. bu mekanik sınıflar arası dengesizliği tamamen ortadan kaldırıyor. wow daki gibi bir warriorun bir mage e karşı sürekli ezik kalması yerine gw2 de skill tercihlerinizi değiştirip düzenleyip amaçladığınız bir sınıfa üstün hale gelebiliyorsunuz (tabi bu karşınızdaki oyuncunun da skill seçimine göre değişiyor). her skill i sürekli üzerinizde taşıyamamak demek sınıflar arası denge demek. aion da da wow da da pve gearınızla pvp ye girdiğinizde hiçbir şey yapamıyorsunuz. gw2 deki pvp neden bu kadar büyük soruna dönüştü anlayamıyorum. insanların beklentilerinin olmasını anlıyorum fakat yeniliğe de açık olmak gerek. gw2 nin yeniliklerini de şimdiye kadar oynadığım oyunlarda görmediğimden dışlamam doğru değil. bu yenilikleri benimsemeye çalışıyorum. baştan aşağı herşeyiyle yenilikçi bir oyun değil belli mantıkları korumak zorunda ama gerekli olan yeniliklerin de yapıldığı kanaatindeyim. raid olsun isterdim, belki ek paketlerde getirirler, oyunun mantığına uymuyor diye de düşünmeleri muhtemel. |
|||
02-06-2012, 04:14 PM,
|
|||
|
|||
Oyun -- benim için-- git gide daha güzel görünmeye başlıyor.
'' Size yalan söylemek istemiyorum.Günün sonunda ne olacağından emin değilim.Ancak tek birşey söyleyebilirim;günün sonunda ya öleceğiz ya da daha kötüsü... '' -Anonim
![]() |
|||
04-06-2012, 12:20 AM,
|
|||
|
|||
Oyun çok hoşta yıllardır Wow oynayan biri olarak Raidsiz bir Mmo'ya nasıl alışıcam onu düşünüyorum =/ . Neyse gelsin de pazartesi görelim betayı =)
|
|||
04-06-2012, 03:34 AM,
|
|||
|
|||
(04-06-2012, 12:20 AM)Elendilel Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Oyun çok hoşta yıllardır Wow oynayan biri olarak Raidsiz bir Mmo'ya nasıl alışıcam onu düşünüyorum =/ . Neyse gelsin de pazartesi görelim betayı =) Pazartesi? Cuma olmasın ![]() ![]() |
|||
11-06-2012, 11:33 PM,
|
|||
|
|||
tek merak ettiğim normal pvp de WsW değil üstümüzdeki armorların yada kıyafet her ne ise o saçma renkleri kaldıralacak mı? boyanınca hiç birşeye benzemiyor çünkü önlüklü çocuklarla pvp yapmak istemiyorum ben. bu kaldıralacak mı bi bilgisi olan var mı blog dan falan yada bundan rahatsız olan insanlar anet in kulağına bişiler fısıldamışmıdır acaba ? RPG oynuyorsun arkadaş karizma en plandadır
![]() |
|||
12-06-2012, 07:57 AM,
(Son Düzenleme: 12-06-2012, 07:58 AM, Düzenleyen: nohgye.)
|
|||
|
|||
(11-06-2012, 11:33 PM)Kalor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tek merak ettiğim normal pvp de WsW değil üstümüzdeki armorların yada kıyafet her ne ise o saçma renkleri kaldıralacak mı? boyanınca hiç birşeye benzemiyor çünkü önlüklü çocuklarla pvp yapmak istemiyorum ben. bu kaldıralacak mı bi bilgisi olan var mı blog dan falan yada bundan rahatsız olan insanlar anet in kulağına bişiler fısıldamışmıdır acaba ? RPG oynuyorsun arkadaş karizma en plandadır bencede haklısın kollarına bi bez baglanabılır daha şık durcagına inanıyorum |
|||
23-07-2012, 11:48 PM,
|
|||
|
|||
Gerçektende uzun zamandır birçok oyuncunun beklediği bir oyun gibi gözüküyor umarım yine saçma sapan şeyler yapmazlar
![]() |
|||
02-11-2012, 04:34 AM,
|
|||
|
|||
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama çok güzel bir derleme olmuş insan okuyunca bu kadar şey varmıymış ya diyor
![]()
Dünyada akla değer veren yok madem
Aklı az olanın parası çok madem Getir şu şarabı alsın aklımızı Belki böyle beğenir bizi elalem... Ömer Hayyam |
|||
02-11-2012, 03:54 PM,
|
|||
|
|||
(02-11-2012, 04:34 AM)extremtarz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu hortlatmak gibi olacak ama çok güzel bir derleme olmuş insan okuyunca bu kadar şey varmıymış ya diyor sen hortlattın bende devam edim ![]() ![]() |
|||
03-11-2012, 07:46 PM,
|
|||
|
|||
Aynen pvpde koyacaksın linkin parkı coşacaksın
![]()
Aklı az olanın parası çok madem Getir şu şarabı alsın aklımızı Belki böyle beğenir bizi elalem... Ömer Hayyam |
|||
03-11-2012, 08:33 PM,
|
|||
|
|||
'' Size yalan söylemek istemiyorum.Günün sonunda ne olacağından emin değilim.Ancak tek birşey söyleyebilirim;günün sonunda ya öleceğiz ya da daha kötüsü... '' -Anonim
![]() |
|||
04-11-2012, 08:28 AM,
|
|||
|
|||
Playlistime ekledim
![]()
|||
04-05-2013, 07:44 AM,
|
|||
|
|||
Mobile olarak (iPad/iPhone) arkadaşlarınızın oyun içinde nerede ve nerede yaptığınız görebilmek ve onlara mesaj atabilmek.
Şunun için uygulama adını verirmisiniz . Bu arada eline saglik |
|||
04-05-2013, 12:24 PM,
|
|||
|
|||
(04-05-2013, 07:44 AM)Accipiter Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mobile olarak (iPad/iPhone) arkadaşlarınızın oyun içinde nerede ve nerede yaptığınız görebilmek ve onlara mesaj atabilmek. Şu olsa gerek.
Far over the misty mountains cold, To dungeons deep and caverns old.
We must away ere break of day, To find our long forgotten gold. The pines were roaring on the height, The winds were moaning in the night. The fire was red, it flaming spread, The trees like torches blazed with light. |
|||
04-05-2013, 09:59 PM,
|
|||
|
|||
(04-05-2013, 12:24 PM)Elenaina Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(04-05-2013, 07:44 AM)Accipiter Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mobile olarak (iPad/iPhone) arkadaşlarınızın oyun içinde nerede ve nerede yaptığınız görebilmek ve onlara mesaj atabilmek. Teşekkürler. |
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi