Game of Thrones
|
28-12-2011, 05:36 PM,
(Son Düzenleme: 13-01-2012, 01:09 PM, Düzenleyen: İceBlizzard.)
|
|||
|
|||
![]()
-.-*.
-------------------------------------------------------------------------------- |
|||
28-12-2011, 06:24 PM,
|
|||
|
|||
RE: Game of Thrones
Evet bende izledim tavsiye ederim. Son 2 bölümde Sibel Kekilli dahil oluyor diziye ve yeni sezonda bıcırık Kral Kekillide Kraliçe olacakmış diyolar. Yeni sezon Ocak ayında diye biliyorum.
|
|||
28-12-2011, 06:33 PM,
|
|||
|
|||
ocaksa iyi ya biara ben yaza çıkıcak diye duydum
![]() ![]() |
|||
28-12-2011, 08:08 PM,
|
|||
|
|||
Kaliteli bir dizi ancak hala neden sürekli Boromir'i izliyormuşum gibi bir hisse kapıldığımı anlayamıyorum.
|
|||
28-12-2011, 10:08 PM,
|
|||
|
|||
2012 nisanında çıkacak 2. sezon ;)
Çok uzun bir ara ama gerçekten buna değer her bölüm bir film kalitesinde yapılıyor. |
|||
28-12-2011, 10:09 PM,
|
|||
|
|||
Kaliteli dizi gerçekten.Nisan da başlıyacak diye biliyorum ben ama emin değilim.
|
|||
04-01-2012, 01:59 PM,
|
|||
|
|||
Şimdi kitabına başladım gerçekten hayranlıkla okuyorum.
|
|||
04-01-2012, 03:38 PM,
|
|||
|
|||
çok başarılı bir dizi gerçekten 2. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum inş 2. sezon beklediğim savaşları içerir ve aksiyonu biras daha yüksek olur ilk sezon sırf entrika
![]() |
|||
04-01-2012, 03:59 PM,
|
|||
|
|||
epsilon sanırım tüm kitaplarını çevirmişti bu serinin.
ilk kitabın yani "a game of thrones"un türkçesi dizi daha duyurulmadan önce arkabahçe tarafından çevrilmişti ve iki kitap olarak piyasaya sürülmüştü. daha sonrasında dizi çıkınca kitabın haklarını epsilon aldı ve sibel alas'a emanet ettiler bu işi. sanırım epsilon çevirisi de çok iyi değilmiş fakat okumak isteyenler kesinlikle arkabahçe çevirisinden uzak dursun. daha sonrasında diğer kitapları da çevirdi sanırım sibel alas. |
|||
04-01-2012, 04:07 PM,
|
|||
|
|||
(04-01-2012, 03:59 PM)Wassermann Nickli Kullanıcıdan Alıntı: epsilon sanırım tüm kitaplarını çevirmişti bu serinin. Sibel dedin de Sibel Kekilli vardı yahu dizide. Ailecek takip ederiz kendisini ![]() Şaka bir yana. Ben de uzun süredir bekliyorum ikinci sezonu. Muhteşem dizidir. |
|||
04-01-2012, 04:08 PM,
|
|||
|
|||
Ama bu dizide bana göre hiç rol kesemiyor, hiç beğenmedim dizide. Telaffuzu olmuş ana dili ingilizce olmayan bir karakteri canlandırıyor o yüzden telaffuz sırıtmıyor ama çok donuk suratı karakterin içine gireceğim diye biraz abartmış sanırım. ama oynadığı karakter iyi.
benim favorim cüce adını bile unuttum. |
|||
04-01-2012, 04:18 PM,
|
|||
|
|||
Tyrion Lannister olması lazım bizim cücenin adının.
Onun dışında haklısın, pek rol kesememiş Sibel Kekilli fakat dizideki rolü geçen sezon itibari ile pek de kilit bir rol değildi hatırlarsın. Görsel olarak hoş olduğu aşikar, ona lafım yok ![]() |
|||
05-01-2012, 03:08 PM,
|
|||
|
|||
2.sezonda Sibel Kekilli eğer Tyrion tarafından saraya götürülürse daha fazla sahnede karşımızı çıkabilir.
O değilde ben sibel kekilliyi ilk gördüğümde tanıyamamıştım şans eseri yorumları okurken öğrenmiştim kızın sibel kekilli olduğunu ![]() Şu Tyrionun doğrumu yanlış mı oynunda çok güzel rol yapıyordu ![]() Edit: Konu resim ve videolarla güncellenmiştir. |
|||
05-01-2012, 03:55 PM,
|
|||
|
|||
(05-01-2012, 03:08 PM)İceBlizzard Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2.sezonda Sibel Kekilli eğer Tyrion tarafından saraya götürülürse daha fazla sahnede karşımızı çıkabilir. Utanarak söylüyorum ki ben de yüzünü ilk gördüğümde tanıyamadım. Yüzünü ama ![]() |
|||
05-01-2012, 03:57 PM,
|
|||
|
|||
Ben imdb'den inceliyordum o ara cast'lerde Kekilli'yi görünce ufak çaplı bir şok yaşadım nasıl farketmedik diye sonra ogrendik ki ileriki bölümlerde oynayacakmış, 2 bölüm sonra zaten perdede gözüktü. Ama hatun estetikle güzel oldu yüzü müzü.
|
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi