MMO - Guild Wars Terimleri
|
03-08-2012, 12:03 AM,
|
|||
|
|||
RE: MMO - Guild Wars Terimleri
paylaşım için teşekkürler
nothing stand in our way
|
|||
10-08-2012, 04:28 PM,
|
|||
|
|||
Teşekkürler, sayenizde bilmediğim birkaç terimi de öğrenmiş oldum.
![]() |
|||
29-11-2012, 01:49 PM,
|
|||
|
|||
oyun terimleri konusunda yardım :D
öncelikle merhaba ben aranıza yeni katıldım benim sorum şu neyse 30 olduk dungeon kapısında parti arıyordum lf2m flg gibi anlamadığım terimlerle insanlar parti arıyordu bunların anlamı nedir bu kısaltmalar konusunda hiç bilgim yok bir arkadaş beni aydınlatırsa sevinirim
![]() |
|||
29-11-2012, 02:04 PM,
|
|||
|
|||
RE: oyun terimleri konusunda yardım :D
![]()
Less QQ, More Phew Phew.
|
|||
29-11-2012, 02:06 PM,
|
|||
|
|||
LFG - Looking For Group - Group aranıyor
LFM - Looking For More - Group için daha fazlası aranıyor LF3M - Looking For 3 More - Group için 3 kişi daha aranıyor devamında görebiliceğin başka kısaltmalar dungeonun kısaltması olması muhtemel CoF(Citadel of Flame), FotM (Fractals of the Mists) gibi |
|||
29-11-2012, 02:19 PM,
(Son Düzenleme: 29-11-2012, 04:47 PM, Düzenleyen: SkyHawk.)
|
|||
|
|||
(29-11-2012, 02:04 PM)Spin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ordaki terimlere zaten baktımda orda benim merak ettiklerim yoktu (29-11-2012, 02:06 PM)Boneslark Nickli Kullanıcıdan Alıntı: LFG - Looking For Group - Group aranıyorteşekkür ederim ac explorable diye bişey koyuyorlar bide sonuna anlamını söyleyecek arkadaş varmıdır ![]() |
|||
29-11-2012, 05:17 PM,
|
|||
|
|||
FotM hariç diğer zindanları ilk yaptığında story-hikaye modunda yaparsın , kısmen daha kolay ve seneryo doğrultusunda ilerler . Story modu bitirince explore-keşif modu açılıyor , her exp* zindanında 3 farklı yol oluyor bitirmek için
|
|||
29-11-2012, 06:39 PM,
|
|||
|
|||
sağolasın story bitirdik şimdi 35 olayım exp girerim
|
|||
15-11-2013, 04:45 PM,
|
|||
|
|||
Emegi Geçenlere Tşkler
|
|||
15-11-2013, 04:52 PM,
|
|||
|
|||
konu hortlamış gene
![]() |
|||
15-11-2013, 05:56 PM,
|
|||
|
|||
Madem Hortlamış Aklına Gelen Eksikleri Yaz Boş Durma
![]() |
|||
22-09-2017, 11:20 PM,
(Son Düzenleme: 22-09-2017, 11:29 PM, Düzenleyen: yowkids.)
|
|||
|
|||
Toon: Türk mmo'larda çar dediğimiz ayrı yeteneklerdeki karakterler.
Guild hall: guild salonu; guild penceresinden tıklanarak guildinizle aniden buluşabilirsiniz. Tp: 2 ayrı şey için kullanılabilir. 1 trading post yani diğer oyuncularla alış veriş yaptığımız pazar. 2 teleport yani ışınlanma. Farm ya da farming: kasma diyebiliriz buna. Her türlü gold, map rewards herşey olabilir. Dungeon: günlük (daily) görevler yapabildiğimiz zindanlar Mounts: pof'la gelen binekler. |
|||
23-11-2017, 01:29 PM,
|
|||
|
|||
inc: incoming.. dusmanın sıze dogru saldırdıgını/attaga gectıgını dikkat cektirmek.
pugs: pick up group yada player unaffected to guild. guildi temsil etmeyen rasgele oyuncu.. mesala wvw de raid yapiyorsunuz guildce sizi biri takip ediyor baska guild den o pug dir. bl: borderland.. yesil kırmızı mavi haritalar red bl derse kırmızı renkli o hafta kimdeyse mesala vabbi haritasina gecin demek gibi tp: portallamak way pointe.. keep tp derse kaleye isinlan blobs/zerg: Massive group of players. yani 20 30 40 kisilik gibi buyukce karisik oyunculardan olusan gruba denır raid: wvw de genellıkle 20 25 kısılık guıld oyuncularının bloblara karsı yada dıger raıd cılerle kapısmak ıcın yapılan organıze senkronıze olunan actıvıte pvd: player vs door savas cıkmayınca dıkkatı cekmek turuncu kılıc cıkarmak gıbı harıta yada takılmaca kalelere saldırmak. mesela damn.. no fıghts today no one raıdıng? lets go pvd.. gibi spike: genellikle senkronize sekilde hedefe anlık maximum hazar verilmesi burst: buda spike gibi bomb bomb: commanderin yakınındakı coklu dusmana elındekı ne var ne yok aoe koyuvermek competitive/casual: rekabetci/sıradan takılmaca vr: veıl ready microfon olmayınca veıl skıllının hazır oldugunu ıfade etmek scrim: gvg nın dostluk macı gibi ne training ne gvg traınıng: antreman gvg: wvw haritasinda kuralları olan rekabetci takım oyununa ve organıze senkronıze olunup karsı tarfı pvp gıbı yenmek |
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi