Değermi
|
05-05-2017, 03:29 PM,
|
|||
|
|||
Değermi
Öncelikle herkese iyi günler guild wars 2 ye başlamayı düşünüyorum fakat diğer mmorpgler gibi pay2win gibi bir sistemi varmı hani parayı basan itemi alır gibi bir mantık varmı yoksa emeklemi oluyor hersey ?
|
|||
05-05-2017, 04:08 PM,
|
|||
|
|||
RE: Değermi
Oyun fazlasıyla emeğe dayalı, ayrıca solo oynayan benim gibi oyuncu tiplerini zor durumda bırakmayacak bir yapıda. Pay2win yok, para isteyen şeyler sadece skinler ve eğlenceli içerikler. Epey mmorpg oyunları denemiş biri olarak söylüyorum; Oyunun hikayesi, atmosferi, fiziği, oynanış mekaniği veya grafik stili zevk bakımından kişiden kişiye değişebilir. WoW'un atmosferi daha çekicidir benim için mesela. Ama, kocaman bir ama. Her şey tartışılır da Guild Wars 2'nin kalitesi tartışılamaz. Oynayabileceğiniz en kaliteli mmorpg'dir. Her şeyiyle kalitedir. Daha uygun bir kelime bulamıyorum ben açıkçası.
Gandara
Warrior: Telat Warhammer |
|||
06-05-2017, 12:18 PM,
|
|||
|
|||
Bence degmez. 120 lira vermek bir oyun icin sana bu konuyu actiriyorsa hemde 2 kere, degmez. Aslina bakarsan bunun cevabi nasil bir fedakarlik yapacagina gore degisir. Ne bilim oyle bir konu acmissin ki insanin aklina cesitli sorular geliyor. Mesela ben basligini okudugumda cok buyuk bi fedakarlik yapacaksin herhalde diye dusundum. 120 lira ya cok degil. Ne bileyim yani. Cok basit su arama kutusuna deger mi yazsan senin gibi yine buyuk fedakarliklar yaparak oyunu alacakmis gibi duran basliklara ulasabilirsin.
|
|||
06-05-2017, 05:17 PM,
|
|||
|
|||
Cvp: RE: Değermi
(06-05-2017, 12:18 PM)inflamesc Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence degmez. 120 lira vermek bir oyun icin sana bu konuyu actiriyorsa hemde 2 kere, degmez. Aslina bakarsan bunun cevabi nasil bir fedakarlik yapacagina gore degisir. Ne bilim oyle bir konu acmissin ki insanin aklina cesitli sorular geliyor. Mesela ben basligini okudugumda cok buyuk bi fedakarlik yapacaksin herhalde diye dusundum. 120 lira ya cok degil. Ne bileyim yani. Cok basit su arama kutusuna deger mi yazsan senin gibi yine buyuk fedakarliklar yaparak oyunu alacakmis gibi duran basliklara ulasabilirsin. Çoğunlukla korsan takılan birisi olarak ve avrupa/amerikada yaşayanlara göre en az 3-4 kat daha fazla çalışarak bu tarz şeylere erişebilen bir ülkede(türkiye) yaşadığımıda belirterek söylemem gerekirki bence bu soru gayet normal. Diğer birçok f2p oyunda p2w var. Bu inkar edilemez. Bende böyle bir oyundan geçtim guild wars 2'ye. Ve bu geçiş benim için rüya gibiydi çünkü istediğin an istediğin kadar buildi değiştirebiliyordun, müzikler ve çevre mükemmeldi, insanlar gereğinden fazla yardımseverdi. Her sınıf destek,hasar ve defansif oynayabiliyor. Oynadığın sınıfı farklı traitler,skiller,statlar,runelar,sigiller,foodlar ile çok farklı şekillerde oynayabiliyorsun. Herhangi birşekilde para ödeyen kazanır yada "sadece daha hızlı yapar" tarzında bir sistem yok. Oyunda o kadar fazla bilgi varki bunları bilip bilmemen ve kullanıp kullanamaman herşeyi sonuçlandırabiliyor. Yani sonuç kişinin oyunculuğuna bağlı kalıyor. Learn2Win
-+"Bilgiye sahip olarak doğmuş birisi değilim. Öğretmeyi seviyorum ve öğrenmeye çalışıyorum." - K'ung Fu-tzu
-+“Bize aslında kim olduğumuzu gösteren şey, yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir.” - Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore |
|||
06-05-2017, 06:20 PM,
|
|||
|
|||
Cvp: RE: Değermi
(06-05-2017, 05:17 PM)Selenge Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(06-05-2017, 12:18 PM)inflamesc Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence degmez. 120 lira vermek bir oyun icin sana bu konuyu actiriyorsa hemde 2 kere, degmez. Aslina bakarsan bunun cevabi nasil bir fedakarlik yapacagina gore degisir. Ne bilim oyle bir konu acmissin ki insanin aklina cesitli sorular geliyor. Mesela ben basligini okudugumda cok buyuk bi fedakarlik yapacaksin herhalde diye dusundum. 120 lira ya cok degil. Ne bileyim yani. Cok basit su arama kutusuna deger mi yazsan senin gibi yine buyuk fedakarliklar yaparak oyunu alacakmis gibi duran basliklara ulasabilirsin. helal olsun mükemmel açıklamış ![]() |
|||
18-05-2017, 03:29 PM,
|
|||
|
|||
Guild wars dan bahsediyoruz sen paradan bahsediyorsun b2p bir oyun al ve ucretsiz oyna herkez eşit yada git world of warcraft oyna evini arabani yatir sonra yine dönersin geri ne biliyim secenek çok işte milyar dolarim olsa yine gw2 oynarim .
Oyunun yapimcisi benmisim gibi konustum ![]() |
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi