Guild Wars 2 Türkiye
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Tarih: 16-02-2019, Saat: 02:24 PM Hoşgeldin, Ziyaretçi: (Giriş Yap — Üye Ol)
Guild Wars 2 Türkiye › Guild Wars 2 › Genel Tartışma Platformu v
« Önceki 1 2 3 4 5 .. 96 Sonraki »

Fps sorunu

Konu Görünümü | Tam Görünüm
Fps sorunu
01-07-2018, 01:26 PM,
sunsetmarlboro Çevrimdışı
GW2TR Supporter
Yorum Sayısı: 3
Konu Sayısı: 2
Fps sorunu
Herkese merhaba. Şimdi baktığımız zaman guild wars çok sağlam grafikli bir oyun evet onu kabul ediyorum. Fakat sistem gereksinimlerine baktığım zaman gayet orta halli bir bilgisayarın kaldırabileceği bir düzeyde gibi gözüküyor. Keza benimki orta halli bir bilgisayar(laptop). Ama nasıl oluyor ki ben 20 fps alıyorum şu oyundan. Hani 50 fps felan alsam ona da kabülüm. Hele şu Lions Arch'a geliyim yaprak kıpırdamıyor fps düşüklüğünden. Hani bana grafik özelliklerini düşür demeyin pek birşey değişmiyor üstüne bide zevk alamıyorum en azından mediumda da mı oynayamam bu özelliklerle? Sizden istediğim lütfen ne yapabileceğimi, neleri değiştirebileceğimi bana söylebilir misiniz?
Sistem özelliklerim şöyle ;

Operating System
Microsoft Windows 10 Home Single Language 64-bit
CPU
Intel Processor @ 2.30GHz
RAM
8,00GB
Graphics
Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz)
Intel HD Graphics 520 (Lenovo)
2047 MBGeForce 920MX (Lenovo)
Hard Drives
932GB Western Digital WDC WD10JPCX-24UE4T0 (SATA)
Ara
06-07-2018, 07:11 AM,
Thorbardin Çevrimdışı
Warden of the GW2TR
Yorum Sayısı: 236
Konu Sayısı: 2
RE: Fps sorunu
Oyunu closed betadan beri oynuyorum ve 3 ay öncesine kadar ben de laptop ile oynuyordum, ben de aynı sorunları yaşadım. En düşük grafiklerde boş haritada 25-30 fps falan alıyodum pvp veya lions archta 8-10 fps alıyodum ve oynayamıyordum. Laptoplarda kullanılan ekran kartları en en en giriş seviyesi ekran kartları ve oyun için tasarlanmayan ekran kartları ve laptop işlemcilerinin de güç tüketiminin az olması gerektiğinden, işlemcin de oyun için güçsüz kalıyor bu genel olarak laptopların sorunu. Ayrıca sistemin gw2'nin sistem gereksinimlerini karşılasa dahi gw2'nin oyun motoru optimize edilmediğinden (söylenene göre) dolayı özellikle kalabalık yerlerde fps düşmesi ile karşılaşıyorsun. 3 ay evvel gerçekten iyi bir masaüstü bilgisayar topladım ama şuan bile boş haritalarda 120 fps alırken wvw veya lions arch'da fps değerim 30'larda kalıyor.
af4acc65e39d97b4.png
Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

• Konuyu Yazdır
  • Arkadaşına Gönder
  • Konuyu Takip Et
Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

İletişim | Guild Wars 2 Türkiye | Yukarı Git | | Arşiv | RSS Beslemesi

Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.