Bazı sorular?
|
04-11-2018, 04:19 AM,
|
|||
|
|||
Bazı sorular?
Selam dostlar.
Oyun ilerlemesi konusunda sıkıntı yaşarmıyım? Çünkü dlcler yok. ( Oyun ilk cıktıgında satın almıstım ) En kolay level sınıf sizce hangisi? Aklımda olan norn ırkı var. Sınıf olarak? Yada sizin tavsiyeleriniz? Görevsiz nasıl kasabilirim daha rahat? Çünkü ingilizce biraz kotu ![]() Teşekkürler. |
|||
04-11-2018, 11:14 AM,
|
|||
|
|||
RE: Bazı sorular?
Oyunda senin kullandığın eşyaların en son seviyesi 80. 80 level e kadar güç artışı oluyor. Sonrasında paketlerle gelen 278 ustalık seviyesi var. Bunlar sana süzülebilmek yada bineğe binmek gibi çeşitli özellikler sunuyor.
Oyundaki eşyaların en güçlüsü ascended, bunu elde edebilirsin. İlk seriye ait legendary silahları da yapabilirsin. Ama legendary zırh ve yeni nesil silahları yapamazsın. Güç farkı yok, görüntü ve özellik farkı var leg eşyaların. snowcrows.com/benchmarks Bu sitede her sınıfın yapabildiği maksimum hasar gösteriliyor. Destek sınıfları paketlere ihtiyaç duyuyor ama dps için geçerli değil. Şu anda siteye göre guardian, warrior ve engineer sınıflarının ana versiyonları dps için kullanılıyor ama engineer HoT pakedinden bir stat kullanıyor. Yani seçeneğin guardian ve warrior. Farklı statlara ve sınıf özelleştirmelerine erişimin olmadığı için bunlar seni engelleyecektir. Ama genede oynayabilirsin bu sınıflar ile.
-+"Bilgiye sahip olarak doğmuş birisi değilim. Öğretmeyi seviyorum ve öğrenmeye çalışıyorum." - K'ung Fu-tzu
-+“Bize aslında kim olduğumuzu gösteren şey, yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir.” - Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore |
|||
02-01-2019, 11:48 AM,
|
|||
|
|||
RE: Bazı sorular?
Düşündüm de sanırım Ranger Sınıfı ile oynayacagım ..
![]() Pvp sistemi sence sana gore nasıl ? Teşekkürler.. ![]() |
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi