WvW map hakkında
|
25-03-2019, 11:06 AM,
|
|||
|
|||
WvW map hakkında
Arkadaşlar merhaba,
Bazı sorularım olacaktı daha doğrusu merak ettiğim bir konu var. 1 Haftadır WvW takılıyorum. WvW panelinden giriş yaparken 3 farklı renk bulunmakta bunların anlamları nelerdir? Yani ben Enternal Battlegrounds diyip beni Mavi takıma atıyor, bu mapdeki Yeşil ve Kırmızılar nedir? Anladığım kadarıyla Kırmızılar düşman taraf ama birde Yeşiller var onlarda mı karşı taraf veya oyunun botları mı? 1 Map'de 3 server mı kapışıyor. Bir diğer sorum daha olacak WvW Maplerinde 4 farklı map gözükmekte [DE], [SP] olarak. Kar ve Çöl haritası var. Buralarda aynı mantık mı yoksa sadece map'in şekli olduğundan farklı mı? Bu sorularıma cevap alırsam çok seviniceğim. Sevgiler. |
|||
25-03-2019, 12:38 PM,
(Son Düzenleme: 25-03-2019, 12:45 PM, Düzenleyen: Nolawarthon Duon.)
|
|||
|
|||
RE: WvW map hakkında
O renkler serverların renkleri ve grade lerini ifade etmekte yeşil>mavi>kırmızı B ye basınca hangi server hangi renkte görebilirsin .rakipler hangi serverda ise o renk kafalarının üstünde gözüküyor mesela sen yeşil serverdaysan rakipler senin kafanın üstünde yeşil ikon görürler sende onlarda mavi yada kırmızı görürsün. Www 5 maptan oluşmakta Eternal battleground , 3 adet borderland ve edge of the mist. Bu 3 borderland serverlara ait savaş alanlarıdır. Mesela desert borderland kırmızı servete aittir.Ebyi biliyorsundur genel savaş alanı gibi düşün.Edgenin şu an bi numarası yok gereksiz bir map.Her server her mapte savaşabilir B ye basıp istediğin mape geçersin orda savaşırsın ama mantık olarak EB genel savaşların yapıldığı yerdir, borderlarda da savaş olur ama mantık olarak hangi servera ait ise orayı savunma şeklinde savaşlar olur.
|
|||
25-03-2019, 01:39 PM,
|
|||
|
|||
RE: WvW map hakkında
tşkler bilgilendirme için.
|
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »