Wvw skirmishing claim tickets
|
18-08-2019, 03:50 AM,
|
|||
|
|||
Wvw skirmishing claim tickets
Slm oyuna 2 yil kadar ara vermistim girdim hersey degismis wvw legend armor yapmak istiyorum ama onun icin skirmishing lazim benim bir sorunum var ogrendim kadariyla wvw panelinde ikinci sekmende sandiklardan geliyormus haftada 360 kadar ama bende bu gelmiyor v ben pips leri dolduramiyorum sandiklarin kenarinda ki 4 yuvarlaga ok isareti koyamiyorum bana siz vatandas degilsiniz vatandas olmaniz lazim diyor ingilizcem cok yok citizen degilsiniz falan diyor ne yapmam lazim bilgisi olan yardimci olursa sevinirim
|
|||
19-08-2019, 10:40 AM,
|
|||
|
|||
RE: Wvw skirmishing claim tickets
Sandıkların kenarındaki yuvarlak yerlere işaret koyamazsınız , her bir sırayı doldurduğunuzda yani pipleri fullediğinde bir yuvarlak otomatik işaretlenir. Pip kazanamaman hakkında aklıma ilk gelen pip kazanabilmen için mini map hemen üstünde pip exp bar ve reward xp bar bunların belli seviyede olması lazım tam emin olmamakla birlikte 60 yada 125 değerin altına pip gelmiyor wxp kazandıkça burası artıyor max 195 olur ? server değiştirme yaptınmı ? ve eotm demi kasmaya mı çalışıyorsun (kazanamazsın) ? Www lvl yada ek paketlerle alakalı olacağını düşünmüyorum.
|
|||
19-08-2019, 10:51 AM,
|
|||
|
|||
Evet yuvarlaklari malesef seceniyorum server degistirdim cunku uzun zamandir oyunda yoktum sfo serverindaydim kapanmis under world diye bir server a vermisler oyuzden degistirdim
|
|||
19-08-2019, 11:03 AM,
(Son Düzenleme: 19-08-2019, 11:05 AM, Düzenleyen: Nolawarthon Duon.)
|
|||
|
|||
Sfr kapanmadı UWnin yancısı olmuştur Server değişince en az 7 en fazla 14 gün pip kazanamıyorsun yani 2 www reset geçirmen lazım
|
|||
19-08-2019, 12:43 PM,
|
|||
|
|||
Evet yuvarlaklari malesef seceniyorum server degistirdim cunku uzun zamandir oyunda yoktum sfo serverindaydim kapanmis under world diye bir server a vermisler oyuzden degistirdim
|
|||
19-08-2019, 12:48 PM,
|
|||
|
|||
Cvp: RE: Wvw skirmishing claim tickets
(19-08-2019, 11:03 AM)Nolawarthon Duon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sfr kapanmadı UWnin yancısı olmuştur Server değişince en az 7 en fazla 14 gün pip kazanamıyorsun yani 2 www reset geçirmen lazım Anladim cok tesekkürler birde bisey daha dikkatimi cekti revenant build bakiyordum videolari izliyorum ve trait ler cok farkli ayni sekmende videodakinin secenekleri farkli bendeki farkli acaba degisim olduda onlar eski videolarmi ? |
|||
20-08-2019, 10:59 AM,
|
|||
|
|||
Muhtemelen eski videolardır bir çok balance patch geldi güncel buildler için metabattle.com bakabilirsin.
|
|||
20-08-2019, 11:07 AM,
|
|||
|
|||
Cvp: RE: Wvw skirmishing claim tickets | |||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi