New World - MMO
|
06-03-2020, 03:43 PM,
|
|||
|
|||
New World - MMO
oyun yapım aşamasında,
kapalı beta sanırım mayıs 2020'de. oyunun internet sitesi https://www.newworld.com/en-us Oyunda 3 hizip varmış. 1- Marauders 2- Syndicate 3- Covenant bir iki video ve bir kaç resim dışında başka bir bilgi yok. Orta çağ temalı bir oyunda, tüfek-barutlu silahlardan hiç hazzetmem. bazı karakterler kılıç kalkan ok yay bıçak ve büyü kullanır, bazıları top tüfek... mantıksız geliyor bana şahsen. karakterlerin giysilerini falan da beğenmedim. sanki ispanyol 15.yy gibi geldi bana. şu an ilgimi çekmedi. kapalı beta yayınlarını ve daha sonra ortaya çıkacak olan özellikleri takip etmem lazım. bakalım son hali nasıl olacak... benim tasarladığım oyunda son olarak, 7 ırk, +1 Exiles (dışlanmışlar) olmak üzere 8 ırk var. üstelik ırklar içindeki soy farklılıklarını da hesaba katarsak 7 ırkın içinde 32 soy bulunuyor. her ırk bir biriyle istediği kadar ittifak yapabiliyor. bu da oyuna taktik, strateji ve dinamizm katıyor. oyun yapılırken psikoloji, sosyoloji, ekonomi en önemli özellikler. eğer bunlara dikkat etmezsen oyun bir süre sonlar patlar...
21-02-2021, 12:00 AM,
|
|||
|
|||
RE: New World - MMO
Amazon aynı zamanda Athlon Games aracılığı ile LOTR MMO da yapıyor değil mi ? Bunu bir tek ben mi heyecanla bekliyorum burada
![]() |
|||
17-03-2021, 01:01 AM,
(Son Düzenleme: 17-03-2021, 01:02 AM, Düzenleyen: Lastmyth.)
|
|||
|
|||
@Thorbardin kısa süreli bir oyuncu patlaması yaşarlar sonrası ise klasik durum ... Balon patlaması
Birçok şeyi asla ve asla bilmek istemiyorum. Bilgelik bilgiye de sınırlar çizer.*F. Nietzsche
Hiçbir şey gerçek değil, her şeye izin vardır.*Hasan Sabbah |
|||
17-03-2021, 03:07 PM,
|
|||
|
|||
bu oyun, amazonun el attığı ikinci oyunmuş. birinci için çok uğraşmışlar ama becerememişler.
yazık harcadıkları paraya ve zamana. jef bezosa mail mi atsam acaba. benim oyunu yapsalar. hem oyundaki para ile amazondan eşya da satmaya başlarlarsa, oyun da patlama yaşanır. bir bakmışsın 100 milyon oyuncu olmuş ![]()
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi