Guild Wars 2'ye Giriş - Tüm Genel Bilgiler
|
04-02-2011, 09:42 PM,
|
|||
|
|||
RE: Guild Wars 2'ye Giriş - Tüm Genel Bilgiler
öncelikle slma arkadaşlar aranıza bu gün itibariyle bende katıldım arkadaşlar ben guild warsın ilk oyununu satın almıştım sonra nıghtfall ıda satın almıştı tabi bende ingilizcede yok
![]() |
|||
04-02-2011, 10:19 PM,
(Son Düzenleme: 04-02-2011, 10:21 PM, Düzenleyen: Snowrose.)
|
|||
|
|||
Linke tıklayarak NC soft Store sayfasına bir göz atabilirsin bunu yanında kredi kartın varsa tanınmış alışveriş sitelerinden bulabilirsin.
Hiçbir şey şans eseri olmaz. Her şeyin bir nedeni vardır. Beynin nedeni bilmeyebilir. Beyinin asla anlamayabilir. Ancak kalbin bilir. Kalbin daima bilir.
|
|||
05-02-2011, 12:18 AM,
|
|||
|
|||
D&R'a bakabilirsin.
Less QQ, More Phew Phew.
|
|||
05-02-2011, 07:46 PM,
|
|||
|
|||
(04-02-2011, 09:42 PM)sireno52 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: öncelikle slma arkadaşlar aranıza bu gün itibariyle bende katıldım arkadaşlar ben guild warsın ilk oyununu satın almıştım sonra nıghtfall ıda satın almıştı tabi bende ingilizcede yok Eğer illa kutulu alacağım diyorsan bilemiyorum ancak CD Key olarak çok uygun Trilogy alabilirsin. Buyrun LİNK Bugün alırsanız (05.02.2011) 10.Yıldönümü sebebiyle %10 indirim de var. 27.90 a geliyor. |
|||
08-02-2011, 12:34 AM,
|
|||
|
|||
başta yazımdada bahsettim ben 2 adet guild wars oyunu almıştım ilk sürümünü vede nightfal sürümünü almıştım sonra oyun da hiç turk oyuncu bulamayınca oyunu rafa kaldırdım tabi bu arada anakartıda değiştirdim ve tekrar guild varsı kurdum benden giriş bilgilerini istiyor yazdığım halde yinede giremiyorum sebebi ne olabilir zira oyunun cd leri halen elimde birde (guild wars trilogy) guild wars 2 mi anlamına geliyor yoksa guild wars 2 yakında cıkacakmı verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim
|
|||
08-02-2011, 01:14 AM,
|
|||
|
|||
(08-02-2011, 12:34 AM)sireno52 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: benden giriş bilgilerini istiyor yazdığım halde yinede giremiyorum sebebi ne olabilir zira oyunun cd leri halen elimde Son zamanlarda benimki ve birkaç arkadaşımınki dahil birçok account hackerların eline geçti. Genelde olmazdı böyle olaylar ama sebebini ben de tam bilmiyorum. support@guildwars.com a bir mail atarak sorununla ilgilenmelerini sağlayabilirsin. İngilizcen olmadığı için senin için bir tane yazmaya çalışayım hemen: Greetings My account got hacked some time ago and i just realised it when i tried to log in to the game. I do have the cd keys of the campaigns that i bought and my account name is ......(bu kısma account name girilecek). I would be glad if you could help me. Alıntı:birde (guild wars trilogy) guild wars 2 mi anlamına geliyor yoksa guild wars 2 yakında cıkacakmı verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim Guild Wars Trilogy; GW: Prophecies, GW: Factions ve GW: Nightfall campaignlerini içeren bir paket. Guild Wars 2 henüz piyasaya çıkmadı ve tam tarihi henüz ArenaNet tarafından belirtilmiş değil şu ana dek. |
|||
08-02-2011, 02:00 AM,
|
|||
|
|||
Sabır FTW
Less QQ, More Phew Phew.
|
|||
08-02-2011, 06:27 PM,
|
|||
|
|||
(08-02-2011, 01:14 AM)Semkan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(08-02-2011, 12:34 AM)sireno52 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: benden giriş bilgilerini istiyor yazdığım halde yinede giremiyorum sebebi ne olabilir zira oyunun cd leri halen elimde valla çok iyi olur allah razı olsun sabırsızlıkla yazacağın ingilizce kalıbı bekliyorum bide tarif ederseniz sevinirimben baştanda söylediğim gibi ingilizce bilmiyorum bi arkadaştan yardım istedim o yapmaya calıştı fakat olmadı ban abi oyun içinde herhangibi bir carın ismini istiyor dedi ben 2-3 sene oldu karakterin adını unuttum valla ![]() |
|||
08-02-2011, 07:03 PM,
|
|||
|
|||
Yukarıda yazmıştım aslında o kalıbı sana ama şimdi anlattıklarına göre sanıyorum karakterinin adını hatırlaman gerekiyor sadece.
|
|||
10-02-2011, 12:15 PM,
|
|||
|
|||
peki bi sorum olacak bazı oyunlarda kendi sitelerinde karakter sıralama listesi oluyor bu oyundada varmı
|
|||
10-02-2011, 12:29 PM,
(Son Düzenleme: 10-02-2011, 03:29 PM, Düzenleyen: Mzgrhtp.)
|
|||
|
|||
http://www.guildwars.com/competitive/ladder/default.php
Guild Wars'ta oyun, turnuva vs sıralamaları var. Gw2'de de olur heralde. |
|||
10-02-2011, 09:54 PM,
|
|||
|
|||
(10-02-2011, 12:15 PM)sireno52 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: peki bi sorum olacak bazı oyunlarda kendi sitelerinde karakter sıralama listesi oluyor bu oyundada varmı F2P oyuncususun sanıyorum. Guild Wars'da öyle bir sistem yok çünkü oyunda PvP solo oyuncu tabanlı değil takım oyunu üzerine kurulu. Guild Wars 2'de de aynı sistem devam edecek. |
|||
17-02-2011, 07:42 PM,
|
|||
|
|||
Muhteşem bir konu olmuş.
![]() Xfire:okanokan
![]() |
|||
19-02-2011, 01:18 AM,
|
|||
|
|||
(17-02-2011, 07:42 PM)Juvixted Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Muhteşem bir konu olmuş. Konu cidden güzel olmuş analtım , derleme süper..kitap okur gibi okudum akıcı ve macera dolu bir roman herkese tavsiye ederim ![]() ![]() |
|||
23-02-2011, 05:45 PM,
|
|||
|
|||
Tüm internetteki imageshack uploadlı resimler çökmüş durumda şu anda. O yüzden bu başlıktaki resimler de gitti şu anda. Görünüşe göre imageshack sitesi yeni bir pazarlama politikasına gitmiş ki aşırı rahatsız edici bir olay. Imageshack hizmetini kullandığınız sitelerinizin domainlerini kayıt ettirmeniz gerekiyor, demin başvurdum bakalım, düzeltirlerse gözükecek resimler.
Less QQ, More Phew Phew.
|
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi