Guild Wars 2 Türkiye
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Tarih: 28-01-2021, Saat: 05:55 PM Hoşgeldin, Ziyaretçi: (Giriş Yap — Üye Ol)
Guild Wars 2 Türkiye › Guild Wars 2 › Genel Tartışma Platformu v
1 2 3 4 5 .. 97 Sonraki »

Guild Wars 2'ye Giriş - Tüm Genel Bilgiler

Toplam (13) Sayfa: « Önceki 1 2 3 4 5 6 .. 13 Sonraki »
Sayfaya Git 
Konu Görünümü | Tam Görünüm
Guild Wars 2'ye Giriş - Tüm Genel Bilgiler
25-03-2011, 05:12 PM,
Spin Çevrimdışı
Abaddon's Servant
Yorum Sayısı: 2,508
Konu Sayısı: 170
RE: Guild Wars 2'ye Giriş - Tüm Genel Bilgiler
Güncelleme: Attribute'ler hakkında yeni başlık açıp daha detaylı açıklama yazdım, ayrıca Mart 2011 itibariyle değişen Hero Panel'inin resmi eklendi attribute kısmına.
Less QQ, More Phew Phew.

Ara
25-03-2011, 09:01 PM,
MutluAy Çevrimdışı
GW2TR Supporter
Yorum Sayısı: 4
Konu Sayısı: 0
Kardeşim süper bir anlatım çok teşekkür ediyorum Smile
Ara
26-03-2011, 12:57 AM,
Mzgrhtp Çevrimdışı
Riff Raff
Yorum Sayısı: 589
Konu Sayısı: 33
Güncelleme için sağol Spin, şimdi bakalım eskiden 6 tane attribute vardı: Strength (melee power) - Agility (ranged power) - Intelligence (magic power) - Vitality (health) - Perception (critical chance) - Willpower (energy). atak attributelerini perception hariç 3'ten 1'e indirmişler. burdaki amaç bir sınıfın mesela Warrior'un kılıç kullanırken strength vermesi gerekir, ok kullanırkende agility vermesi gerekirdi. şiimdi ise sadece power'a puan vererek bu durumu düzeltmişler, yoksa her silah için sürekli attribute sıfırlayacak halimiz yok. bilmiyorum doğru anlamış mıyım Smile birde bu willpower olayı nasıl olacak energy veren attribute olmayacak mı ?
Ara
26-03-2011, 01:25 AM,
Spin Çevrimdışı
Abaddon's Servant
Energy veren attribute olmayacak, ekstra energy itemlardan, armorlardan vs. gelebilir. Şu anlık böyle Smile
Less QQ, More Phew Phew.

Ara
27-03-2011, 04:39 AM,
Raziel Çevrimdışı
Companion of the GW2TR
Yorum Sayısı: 30
Konu Sayısı: 3
Harika bir yazı olmuş eline sağlık Smile
Ara
21-05-2011, 12:22 AM,
Spin Çevrimdışı
Abaddon's Servant
Güncelleme: Engineer'ın ışığında "Sınıflar" kısmı güncellendi.
Less QQ, More Phew Phew.

Ara
25-05-2011, 05:28 PM,
mc2e Çevrimdışı
Companion of the GW2TR
Yorum Sayısı: 41
Konu Sayısı: 1
Elinize Sağlık mükemmel olmus...
Ara
25-05-2011, 06:06 PM,
Kimmuriel01 Çevrimdışı
GW2TR Supporter
Yorum Sayısı: 6
Konu Sayısı: 1
Valla eline sağlık cidden çok bilgilendirici olmuş Smile
Ara
28-05-2011, 08:02 PM,
Armas Çevrimdışı
Defender of the GW2TR
Yorum Sayısı: 167
Konu Sayısı: 4
Ellerine sağlık hocam, güzel paylaşım...
pUY7q.gif
Ara
08-06-2011, 02:01 PM,
Halbmond Çevrimdışı
GW2TR Supporter
Yorum Sayısı: 1
Konu Sayısı: 0
(24-01-2011, 11:41 AM)4fun Nickli Kullanıcıdan Alıntı: paylasım tek kelimeyle ''efsane'' olmus. Bence bu yazıyı kullanıcak; site ve arkadaslardan belli bi ücret talep et Tongue

Çok güzel bir çalışma ellerine saglık.
Peki kesin bir çıkış ttarihi varmı ? ona göre elimizi diger mmporg lerden çekelim artık .

Ara
10-07-2011, 12:48 PM, (Son Düzenleme: 10-07-2011, 12:50 PM, Düzenleyen: jimcarrey51.)
jimcarrey51 Çevrimdışı
Banned
Yorum Sayısı: 195
Konu Sayısı: 6
öncelikle merhaba
Çok güzel bir çalışma ellerine sağlık Spin.

ben yeni katıldım aranıza oyunu yaklaşık bir iki aydır araştırıyordum ve sonunda forumda aklıma takılanları sormaya karar verdim. en uygun soru sorma yeride bura gibi geldi. hiç guild wars oynamadım ama istiyordum bir ara denemeyi sonra trial ile guild wars oynayıp fikir edinmek istedim ancak oyuna girmeyi başaramadım Sad ancak zaten anlatılanlardan da görünüyorki hikayesi dışında pek bir benzer yanı kalmayacak tamamen farklı bir oyun olacak GW2. GW2 çıkana kadar ıvır zıvır oyunlarla idare edececeğim ve kafaya taktım çıktığında hala online oyun oynuyor olursam oynayacam tek oyun olucak.

- ırk çeşitliliğinin görsel görünüm dışında amacı nedir? her ırkın fazladan bonus yada farklı skill güçlerimi var varsa ne gibi mesela. yada bu kadar ırkın olması karşılıklı savaş için mi?

- enerji potu gördüm pek çok resim ve video da ama hp potu yokmu oyunda? illede verilen 1 adet heal skilinimi kullanacaz. yoksa bahsedildiği gibi yarım yamalak bi healer olan mesmere mi muhtacız. sanki hayatta kalma konusunda biraz yetersiz gibi geldi bana sistem.

- ya ranger yada engineer olarak oynarım sanırım. atak yapma konusunda bi istekli yanım var karşı koyamıyorum. hangisi daha ataker bir karakterdir?

- karakter skillerinden çok silah skilllerinin olması nası bişe ben o kısmı tam anlayamadım biraz daha ayrıntılı bir bilgi verebilirmisniz. oyunda 500 faklı silah varsa 500x5=2500 farklı skillmi var oyunda?

- en çok ilgimi çeken gw de lvl sınırının 20 olmasıydı. şimdi neden gw2 de bu 80 e çıkmış? sürekli exp kasıp deli gibi uğraşmaktan bıkmıştım zaten diğer oyunlarda tam seviniyordum exp işiyle uğraşmaktan kurtuluyoruz diye yine elimde patladı Smile

-son günler de ücretlendirme ile ilgili daha farklı haberler duydum ne derece doğrudur? http://www.bolumsonucanavari.com/Haberle...-16602.htm

- item özelleştirme gibi bir olay varmı onu çok merak ediyorum. özelleştirme derken boyamak anlamında değil, mesela bir bosstan düşen drobu frklı farklı özellikler ile daha güçlü hale getirebiliyormuyuz? runes of magic oynayanlar bilir ne demek istediğimi ama daha kolay bi örnek aion verebilirim, mesela bir silah üzerinde 6-7 delik oluyor ve tamamen kişisel kararına göre o deliklere istediğin özellikleri yerleştirebiliyorsun.

- karizma-itibar-gaddarlık ile alakalı çok merak ediyorum karakteri ne yönde etkiliyor bunlar? gerçek anlamda etkili olacakmı mesela itibarı %0 a düşmüş birinin %90 olandan ne gibi bi - + yanı olacak? ciddi anlamda bi fayda yada zararı varsa bu özelliklerin harika olur. npcler dışında soruyorum tabi bunu.

-sidekick olayını tam anlayamadım age of conan da oynamadım Big Grin mesela ben 5 lvl ken 80 lvl olan 4 kişiyle birlikte güçlü bir dungeon a gidecek olsam bende 80 lvl olarakmı geleceğim bumudur olay?

- dinamik event olayı rift teki gibi rastgele açılan riftler gibi bir sistemmi? ben şahsen rastgele rift etkinliğini çok sevmiştim riftte.

şimdilik aklıma takınlar bunlar inşş çok noob olmamıştır sorular Big Grin aranıza katıldığım için sevinçliyim bende harika bir oyunu bekleyen insanların arsına katılmış oldum. inşş kapalı beta gibi en önden deneme fırsatlarınıda yakalırım...
Ara
10-07-2011, 01:07 PM, (Son Düzenleme: 10-07-2011, 01:08 PM, Düzenleyen: Efaithm.)
Efaithm Çevrimdışı
That's An Illusion
Yorum Sayısı: 815
Konu Sayısı: 100
Hoşgeldin öncelikle,
Hepsini burdan kısa kısa cevaplamak yerine ayrıntılı cevapları bulabileceğin linkler varsa onları vericem;

- Irklar: http://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=23

- Potionlar: http://www.guildwars2tr.com/forum/showth...hp?tid=197

- Sınıf Seçimi: http://www.guildwars2tr.com/forum/showth...hp?tid=261

- Her silah için farklı skill yok, her SİLAH TÜRÜ için farklı skill var. Yani bütün mace lerin skilleri aynı.

- Level: http://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=26

- Şimdilik düşünmüyorlar ek paket, ama ücretlendirme ilk oyundaki gibi olacak.

- İlk oyunda vardı item özelleştirmeleri. Bu oyunda ne derece olur bilmiyoruz sanırım şu an.

- İtibar diye bir şey yok oyunda, Karma var. Buda yaptığınız hareketlere göre şekillenecek, npcler dışında personal story e etkisi var. http://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=27

-Daha tam olarak detayları belli değil, yani 80 mi olacaksınız yoksa daha düşükmü, gücünüz, skilleriniz nasıl olacak bilmiyoruz.

-Evet benzetebiliriz, ama burda oyunun görevleri olduğu için çok daha sık ve oyun dünyasına çok daha büyük etkileri olacak.
What doesn't kill you, makes you smaller. - Mario
WWW Ara
10-07-2011, 03:38 PM, (Son Düzenleme: 10-07-2011, 03:42 PM, Düzenleyen: jimcarrey51.)
jimcarrey51 Çevrimdışı
Banned
Efaithm cevap için tşkler ancak,

- ırklar konusunda kısaca üzerinden geçilmiş linkte bunun tam bir şeması olsa pek güzel olurdu belkide vardır? Big Grin

- pot konusunda şimdilik heal pot olmadığının bilgisi var ancak tam olarak heal ile ilgili soruma cevap değil sanırım. heal konusunda tek heal skili yada "bahsedildiği gibi yarım yamalak bi healer olan mesmere mi muhtacız?" hatta pvp de ilk öldüren hep öldüren olacak gibi yazıya göre yoksa benmi yanlış anladım.

- sınıf seçme nasıl yapılır güzel bir rehber ancak ben ranger mı yoksa engineer mi daha atakerdir die merak etmiştim. yani bir bossa saldırıldığında grupça en çok damage hangisi verir.

- skill ve level sistemleri cevapları için tşkler.

- ücretlendirme konusu hala kafamı kurcalıyor? bir oyun satıp 30-40 dolara yıllarca nasıl hizmet vereblirki bir şirket. f2p nin store mantığı biraz daha fazla hissedilir olacak gibi bence.

- inşş daha gelişmiş özelleştirme seçenekleri oluır Smile

- itibar diye yazdığım bu konunun 1.sayfasında Spin tarafından yazılan yazıda yer alıor. o bakımdan yazdım. sonradan değiştiyse ismi bilmiyorum.

- sidekick zaten henüz net bilinmiyormuş sanırım benimde anlamamış olmam normalmiş Big Grin

- etkinlik her zaman iyidir bir oyunun içinde...

- birde incelermelerime devam ederken personal story olayına eğildim. bu durumda herkes farklı görevler ve bir düzen içinde ilerleyecek peki çözülmesi zor görevler için kimden nasıl fiikir alacağız. nası çözersen çöz diye ortada bırakmasınlar bizi Big Grin

Ara
11-07-2011, 01:38 AM,
Efaithm Çevrimdışı
That's An Illusion
Yorum Sayısı: 815
Konu Sayısı: 100
Ben teşekkür ederim,
- Daha hangi ırkın hangi skilli olacağı belli olmadığı için öyle bir tablo yok malesef. Tek bildiğimiz ırklara özel skill olacağı.

-Heal pot var. Ama sınırlı sayıda ve tazelemek için kaynaklardan pot toplamak gerekiyor. Sorunun devamı için: http://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=70

-Attığım rehberde de yazdığı gibi, ranger daha arak ağırlıklı. Tabi bu şimdilik böyle oyun çıktıktan sonar ne olur bilinmez.

-GW1 dede böyleydi bu durum, ve gayet çok kaliteli support ekipleri var. Tek fark expansionlardan para kazanmayacaklar. F2P lerdeki gibi bir store korkusu olmasın, burdada store olacaktır, ama oyunda üstünlük sağlayan itemler değil daha kozmetik itemler satılır.

-Nedense itibarı farklı algılamış kafam, karmada bir itibar evet Big Grin

-Kişiye özel görev üretmeyecek oyun, sadece izlediğiniz yol ve buna bağlı olarak çevreniz şekillenecek. Bu arada ArenaNet oyunu olabildiğince kullanıcı dostu yapmaya çalışıyor, o yüzden sanmıyorumki bulması imkansız görevler olsun.
What doesn't kill you, makes you smaller. - Mario
WWW Ara
11-07-2011, 02:14 AM,
jimcarrey51 Çevrimdışı
Banned
oyunu neredeyse gözümde canlandırır hale geldim rehberler ve açıklamalar gerçekten çok açıklayıcı oldu. tekrar tşk etmek istiyorum tüm bilgiler için.
yakın zamanda iri ufak bikaç soruyla daha dönecem mutlaka Smile
Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
Toplam (13) Sayfa: « Önceki 1 2 3 4 5 6 .. 13 Sonraki »
Sayfaya Git 

• Konuyu Yazdır
  • Arkadaşına Gönder
  • Konuyu Takip Et
Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

İletişim | Guild Wars 2 Türkiye | Yukarı Git | | Arşiv | RSS Beslemesi

Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.